Ge-woon Ontwerpstudio & Interieur Advies

interieurontwerp

Het interieur moet passen als een handschoen

Om een goed ontwerp te maken kijken we naar de ruimtelijke opzet en combineren deze met de verschillende elementen die aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. Hierbij wordt expliciet gekeken naar daglicht toetreding, ruimtelijkheid en kleur-materialen combinaties. Dit resulteert in een passende belevenis van de ruimtes, zodat deze aansluiten bij uw wensen. 

Wij onderscheiden ons door tijdens het eerste gesprek (door middel van duidelijke handschetsen ter plekke) de eerste ideeën op papier te zetten. Het eerste bezoek vindt altijd overdag plaats vanwege de lichtinval. Hierbij worden uw wensen besproken door middel van impressies, foto's, materialen en/of plaatjes van sferen die u van te voren heeft verzameld. 

Afhankelijk van uw wensen maken wij een plattegrond, perspectieven, moodboards en/of een verlichtingsplan. Ook een op maat gemaakt ontwerp voor meubels is mogelijk. Overigens verzorgen wij onafhankelijk advies en zijn we niet gebonden aan winkels of merken. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de niet standaard woonwinkels, waarbij er voor u vaak een aantrekkelijke korting mogelijk is. 

Afhankelijk van uw wensen maken wij een plattegrond, perspectieven, moodboards en/of een verlichtingsplan. Ook een op maat gemaakt ontwerp voor meubels is mogelijk. Overigens verzorgen wij onafhankelijk advies en zijn we niet gebonden aan winkels of merken. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de niet standaard woonwinkels, waarbij er voor u vaak een aantrekkelijke korting mogelijk is. 

Interieurontwerp & styling:

- meubel & opstellingsadvies
- kleuradvies
- materiaaladvies
- verlichtingsplan
- accessoires advies
- aankoopadvies
- meubelontwerp
- kort interieuradvies aan huis 

We hebben in opdracht gewerkt voor onder andere VTWONEN, Karwei & Gamma (kortadvies) en het Eindhovens Dagblad (woonmetamorfose).