Ge-woon Ontwerpstudio & Interieur Advies

Gezondheidspunt Best

HERINRICHTING VAN EEN KANTOORPAND MET HERBESTEMMING GEZONDSHEIDSPUNT TE BEST

Status: opgeleverd

Tijdens de inrichting van het gezondheidspunt aan De Ronde in Best was het van belang dat het gebouw een samenhang zou vormen voor de verschillende behandeltherapie√ęn. Er is hierdoor gekozen voor een doorlopende opzet in de gemeenschappelijke ruimtes om deze verschillende behandelruimtes met elkaar te verbinden.

De balie bevat een achterwand dat hetzelfde materiaal als de vloer heeft. Hierdoor ontstaat er een monotoom contrast tussen donkere en witte kleuren. Om de rust in het ontwerp te versterken is er gebruik gemaakt van (zelf bedachte en ontwikkelde) visuals die ervoor zorgen dat ruimtes met elkaar verbonden worden. Deze visuals zorgen door de print dat de ruimtes groter lijken, maar zorgen er tevens ook voor (in combinatie met lange led-lijnen) dat lange lijnen in gangen extra benadrukt worden.

https://www.gezondheidspuntbest.nl/

Er is destijds een impressie video gemaakt:
https://www.youtube.com/watch?v=dhFvNpKx5lM