Interieur senioren appartement te Oirschot

Status 
Opgeleverd
Locatie
Oirschot

Bij de transformatie van het senioren appartement is goed gekeken naar de wensen en verlangens van de opdrachtgever. Hierbij is specifiek gekeken naar het behoud van de aanwezige elementen in het appartement. Ook is de gebruiksvriendelijkheid voor de toekomst in acht genomen.

Er is gekozen om een contrast te creëren tussen donkere en lichte kleuren. De vloeren en meeste wanden zijn licht gebleven. Deze worden wisselend geflankeerd door donkere kleuren als groen en zwart.

Doordat de keuken wordt voorzien van een donkere kleur, komt de nadruk te liggen in deze hoek van de woonkamer. Deze benadering van de ruimte is overal doorgezet, waardoor er een samenhangende stijl ontstaat. Door deze kleuren - en materiaalkeuzes is het gelukt om de bestaande ruimtes te voorzien van meer sfeer en warmte.

« 2 of 3 »

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Met de agenda’s naast elkaar vinden we een geschikt moment om uw project door te nemen. Om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen kunt u direct met ons contact opnemen. 
neem contact op
niet gewoon maar anders.
Sonseweg 6, 5681 BJ Best
info@ge-woonadvies.nl
Mario: 06 507 68 229  
Max: 06 235 13 293
COPYRIGHT © 2023 GE-WOON ONTWERPSTUDIO & INTERIEUR ADVIES 2021 Website door SlimSocial
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram