Nieuwbouw woning te Haaren

Status 
In ontwikkeling
Locatie
Haaren

De nieuwbouw woning in Haaren kenmerkt zich door zijn robuuste voetprint, maar tevens landelijke charme waarmee het zich verweeft met het omliggende landschap. De woning is een knipoog naar de oorspronkelijke woning dat qua vorm en materiaalgebruik overeen kwam. De karakteristieke vorm van de woning zorgt ervoor dat zowel aan de straatzijde als de tuinzijde veel lengte gecreëerd wordt. Het gesloten, landelijke karakter van de woning wordt aan de straatzijde versterkt door een eigentijds ensemble dat refereert naar een oude stal entree. Deze  geslotenheid maakt aan de tuinzijde van de woning juist plaats voor veel glas, waardoor de interactie tussen binnen en buiten versterkt wordt.

Deze ruimtelijkheid is ook terug te zien in de plattegronden van de woning. Door een multifunctioneel blok voorzien van trap, keuken, berging en tv nis in het midden van de woning te plaatsen zijn alle ruimtes met elkaar verbonden. Deze functionaliteit vertaald zich ook naar de eerste verdieping en zolder, waarbij de overloop klein is en de ruimtes zo groot en praktisch mogelijk zijn gemaakt.

« van 3 »

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Met de agenda’s naast elkaar vinden we een geschikt moment om uw project door te nemen. Om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen kunt u direct met ons contact opnemen. 
neem contact op
niet gewoon maar anders.
Sonseweg 6, 5681 BJ Best
info@ge-woonadvies.nl
Mario: 06 507 68 229  
Max: 06 235 13 293
COPYRIGHT © 2024 GE-WOON ONTWERPSTUDIO & INTERIEUR ADVIES 2021 Website door SlimSocial
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram