Verbouwing woonhuis te Best

Status 
Opgeleverd
Locatie
Best

Binnen de verbouwing van het woonhuis in Best is onderzocht hoe we de keuken op een dusdanige manier konden vergroten, zodat deze beter aansloot bij de tuin. Ook was het van belang om de verbinding vanuit de keuken naar de voordeur te zoeken en dat er genoeg daglichttoegreding zou zijn. 

Binnen het ontwerp is ervoor gekozen om een contrast in materialen te creëren tussen de nieuwe aanbouw en het woonhuis. Op deze manier voelt de aanbouw aan als een houten doosje dat direct in het bestaande is geschoven. Doordat we de verticale belijning van het hout in de gevel niet wilde verstoren door een regenpijp die naar beneden loopt is ervoor gekozen om deze dan ook te verstoppen binnen het wandpakket. 

Het natuurlijke aanzicht van het hout is vertaald naar een landelijke ontwerp van de keuken waarbij strakke elementen zijn toegevoegd.

« 1 of 3 »

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Met de agenda’s naast elkaar vinden we een geschikt moment om uw project door te nemen. Om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen kunt u direct met ons contact opnemen. 
neem contact op
niet gewoon maar anders.
Sonseweg 6, 5681 BJ Best
info@ge-woonadvies.nl
Mario: 06 507 68 229  
Max: 06 235 13 293
LID VAN
SOCIAL MEDIA
COPYRIGHT © 2021 GE-WOON ONTWERPSTUDIO & INTERIEUR ADVIES 2021 Website door SlimSocial
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram