Voor het ontwerp van de buitenruimte met berging is ervoor gekozen om deze zo minimalistisch mogelijk te laten integreren met het groene perceel. Aangezien de huidige woning een monumentaal pand betreft is ervoor gekozen om het ontwerp zo slank en transparant mogelijk te maken, zodat de waarde van het monumentaal pand behouden blijft. Dit wordt versterkt door de lange lijn van het dak richting de tuin en het ritme van de dragende kolommen. Door de berging kleiner te maken dan de overkapping en deze uit te voeren in een natuurlijk materiaal vormt het een simpele eenheid met de overkapping. Verder is er ruimte gegeven aan het groen om geleidelijk langs de kolommen van de buitenruimte omhoog te groeien.

« 2 of 3 »
niet gewoon maar anders.
Sonseweg 6, 5681 BJ Best
info@ge-woonadvies.nl
Mario: 06 507 68 229  
Max: 06 235 13 293
LID VAN
SOCIAL MEDIA
COPYRIGHT © 2022 GE-WOON ONTWERPSTUDIO & INTERIEUR ADVIES 2021 Website door SlimSocial
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram