Bij de verbouwing van het woonhuis in Eindhoven hebben we ervoor gezorgd dat de ruimtes meer in elkaar over lopen. Zo is de keuken vergroot en voorzien van een groot kookeiland, waardoor er een verbinding tussen de keuken en de woonkamer is ontstaan. Het vergroten van ruimtes wordt nog eens versterkt door het toevoegen van een glazen hoek profiel tussen de hal en de woonkamer. Ook is de vrij gesloten achtergevel vervangen met veel glas.

Door de huidige opzet van de woning te veranderen is er een extra zithoekje ontstaan bij de huidige achterdeur. Deze zithoek staat door de transparante deur in directe verbinding met de tuin. De vernieuwde opzet van de tuin grenst verder aan de nieuwe overkapping die een moderne uitstraling heeft. De witte horizontale band van de overkapping geeft een visuele scheiding aan in de achtergevel van de woning, waardoor ervoor is gekozen om het huidige metselwerk in de achtergevel ook een witte kleur te geven. Hierdoor ontstaat er een duidelijk contrast tussen donkere en lichte kleuren. Er is hierbij gekozen om nog een buitenmeubel en buitenhaard te plaatsen.

Het interieur is perfect afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Het ontwerp zorgt voor een samenspel van kleuren, materialen en eigen mogelijkheden om de woonkamer bij tijden te voorzien van een nieuwe twist. De vloer heeft een lichte kleur gekregen, waardoor er een fijne kleuren combinatie ontstaat met de geheel donkere keuken, witte muren en donkere kozijnen.

« van 5 »
niet gewoon maar anders.
Sonseweg 6, 5681 BJ Best
info@ge-woonadvies.nl
Mario: 06 507 68 229  
Max: 06 235 13 293
COPYRIGHT © 2024 GE-WOON ONTWERPSTUDIO & INTERIEUR ADVIES 2021 Website door SlimSocial
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram