Ge-woon Interieuradvies / Ontwerp Verkoopstyling

reacties

Mario is truly a gifted interior designer. Her passion for what she does radiates in her work. She is very quick to understand personal preferences and style and come with solutions. She is also very practical with her ideas, and cost conscious as well. She says, ''good does not always have to be expensive''.

We first asked Mario to help us create a TV room for our teenagers. We were so pleased with her ideas that we quickly called her back to help us with other rooms. At this point Mario has helped us with nearly our entire home!

We are so pleased with what Mario has created for us. She keeps the entire theme of our house in her mind to truly create a home. We have received several compliments from friends and family on our interior design. Every time we come to an interior design question we simply call Mario in to help us.

Not only is Mario is practical and results oriented, she is also a really nice person to work with. She has a positive spirit and is fun to be around. We highly recommend Mario if you have interior design challenges and you would like the help of a professional! Cheers, Cyndi en Luc

Reactie Bijna Thuis Huis de Vlinder  

Al in een vroeg stadium verklaarde Mario zich, Ge-woon/belangenloos, bereid om mee te denken over de inrichting van “Bijna Thuis Huis de Vlinder” in Best. Het concept dat wij als initiatiefnemers hadden bedacht; “Een warm nest” werd door Mario omgezet in een prachtig mood-board en later een “warm” ontwerp. Prettig is het om tijdens het hele ontwerpproces te worden meegenomen. Een luisterend oor voor ons maar ook met specialisten zoals de ergotherapeuten en verpleegkundigen zorgden er ook nog voor dat het binnen de mogelijkheden (financiën en ruimtelijk) een functioneel en praktisch geheel werd waar gast en vrijwilliger zich bijna thuis voelen!

Mario heeft ons bruikbare stylingadviezen gegeven om meer knusheid in de woonkamer met open keuken en computerhoek te brengen. Ze wist ons precies te vertellen waar de schoen wrong: er zat te weinig ´eenheid´ in het geheel. Al pratende en schetsende ontstond in een zeer prettige samenwerking een ontwerp waarin ieders wens terugkwam. Mario luistert goed, denkt mee en houdt rekening met de meubels die niet aan vervanging toe zijn. Ook bespreekt ze goedkopere oplossingen. Voor elk budget heeft ze leuke ideeën. We zijn zeer tevreden over het totale proces, over het resultaat en over de betrokkenheid en het enthousiasme van Mario. 

Rob en Janine van de Ven

Ik ging in zee met Mario voor de inrichting van mijn kamer. een lang gekoesterde wens. Ze voelde meteen aan wat ik voor ogen had: kleur en toch een geheel, en een beetje “”anders”” De tekening voelde meteen goed. Het waren mijn kleuren en het was een beetje gewaagd. Ze ging met mij op pad en behalve deskundig was zij ook heel plezierig gezelschap. Ze gunt je alle tijd die je nodig hebt, luistert goed naar je wensen en vertaalt die uitstekend. En langzaam maar zeker krijgt de inrichting gestalte. Ze is heel actief begeleidend geweest al die tijd en weet ook de goede mensen te vinden om dingen uit te voeren. Ik ben heel tevreden en als je het resultaat ziet kun je ook echt zien dat het mijn huis is maar er wel gezorgd is dat het een mooi geheel wordt.          France, Veldhoven

  vanuit haar stilte hoor je haar denken.

Flexibel, denkend zoekend naar,niets is haar teveel, totdat je helemaal tevreden bent.Voor haar GeWoon, voor mij speciaal en bijzonder.

Dankjewel Mario... Super. Praktijk Connaissance... Ria   

                                                                                                                                              De gehele verbouwing zit er op en we kijken er beiden met veel plezier op terug. We hebben het heel rigoreus aangepakt en zijn daar ook heel blij om. Door het roer volledig om te gooien hebben we nu binnen en buiten een geheel en een sfeer. Hierbij hebben jouw adviezen enorm geholpen. Door met jou goed de tijd te nemen om ruimte voor ruimte op haar mogelijkheden te bekijken en dit in te passen in het geheel is ons huis nu een waardevol bezit geworden. We zitten met het hele gezin elke dag te genieten van het eindresultaat. Al heel veel vrienden en bekenden hebben het eindresultaat bekeken en zijn verbaasd over het geheel en de smaakvolle veranderingen.                          Mieke en Bas, Best

Wij zochten iemand die met een frisse blik naar de indeling van onze benedenverdieping kon kijken, met en zonder uitbouw. Mario kwam snel met vakkundige impressies van enkele varianten, had daarbij leuke ideeën en ging heel klantgericht op zoek naar uitwerkingen en oplossingen waarin onze wensen verwerkt waren! Jan Peter en Wenke

In 2009 voor het eerst kennis gemaakt met Mario. Tijdens de verbouwing van ons bestaande woonhuis op zoek naar een eenheid in het bestaande het nieuwe deel van onze benedenverdieping. Vandaag de dag genieten we nog steeds van de keuzes die we toen gemaakt hebben en voelt het elke dag weer als echt “thuis “ komen!
In 2013 werd het tijd om het kleinste slaapkamertje wat altijd babykamer was geweest om te toveren naar een heuse meidenkamer. Een kamer waar een meid van 7 jaar zich lekker voelt en haar dingen kan doen (spelen/”tutten”/boek lezen/muziek luisteren). Maar hoe doen we dat? Natuurlijk de hulp van Mario inroepen. Zij wist ons te overtuigen dat een dakkapel (een enorme investering) echt niet nodig was en dat er zeker iets moois van te maken was. Een kamer met een heerlijk bed, voldoende kastruimte een leuk bureau en nog voldoende ruimte om te spelen. Vol spanning wachtten we af en daar kwam Mario met de schetstekeningen en het in 3D uitgewerkte plan. Fantastisch! We waren meteen enthousiast en onze dochter ook. Het advies van Mario opgevolgd en een goede interieurbouwer alle “op maat gemaakte meubels” laten fabriceren. Nu is het elke dag weer een genot om deze kamer op te komen.
De onderscheidende eigenschappen van Mario zijn: rustig persoon, kennis van het vak, luisterend naar de wensen van klant, gevoel voor licht en ruimte, sfeer maken door kleur- en materiaalkeuzes en dat alles samen in een (h)eerlijke, warme persoonlijkheid!

Korte Kreten:
Na het advies van Mario: Elke dag heerlijk “thuis komen”!
Fantastische schetstekeningen en 3D-uitwerkingen
Luisterend naar de wensen van de klant
Supergevoel voor licht, ruimte, kleur en materialen
Vakvrouw
(H)eerlijke persoonlijkheid

Mario Welvaarts Voorafgaand aan een recente restyling van onze woonkamer hebben we, na een tip van de uitvoerder, Mario Welvaarts ingeschakeld. Bij het kennismakingsgesprek kregen we al meteen een goed gevoel: Mario luisterde aandachtig naar onze wensen en vroeg daarop door. We voelden ons gehoord, zeker toen we onze wensen terugvertaald zagen in o.a. goede, overzichtelijke en creatieve tekeningen en een moodbord. Bovendien hadden we Mario de vrijheid gegeven om ook hààr kijk op de verbouwing te geven. Dit resulteerde in twee opties. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de optie van Mario; die gaf een heel nieuw, frisse invalshoek aan onze wensen. Tijdens het proces bleek het voor ons lastig om het totaalplaatje te visualiseren en praktische zaken uit te dokteren. Ook daarbij heeft Mario ons ondersteund. Nadien hebben we Mario “op maat” ingeschakeld voor het ontwerpen van een zwevende kast en het lichtplan. Dat laatste heeft zij in samenwerking met Studio Valentijn gedaan. Haar ontwerp van de zwevende kast is gerealiseerd door Harm van Nunen; een goede tip van Mario! Over het eindresultaat zijn we meer dan tevreden! Er is niets waarvan we spijt hebben of wat niet volgens idee/gevoel uitgevoerd is. Kortom: we hebben een fantastische kamer waar we onze wensen helemaal in terug zien, vooral dankzij de hulp en inzet van Mario. Haar inbreng werkt ook nog op langere termijn door want zij heeft ons geïnspireerd tot het uitvoeren van andere plannen. Tegen die tijd schakelen we Mario zeer zeker weer in! Gery en Rita