Ge-woon Interieuradvies / Ontwerp Verkoopstyling

werkwijze


 Werkwijze interieurdesign

Mijn eerste bezoek vindt altijd overdag plaats vanwege de lichtinval.  Het is belangrijk dat iedereen om wie het draait aanwezig is bij het eerste bezoek.

 Ik hoor dan de wensen en de afkeuren en de onderlinge chemie is dan duidelijk voelbaar. Ook neem ik in het voorstel de impressies, foto's, materialen en plaatjes van sferen mee die iedereen van te voren heeft verzameld.

Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever maak ik een plattegrond, perspectieven, moodboard of een verlichtingsplan. Zelfs een ontwerp van meubels op maat is mogelijk.  Ik geef onafhankelijk advies en ben niet gebonden aan winkels of merken.Wel weet ik naast de standaard woonwinkels ook speciale zaken voor orginele en aparte materialen waarbij er voor u vaak een aantrekkelijke korting mogelijk is.

Werkwijze verkoopstyling.

We schrijven geen adviesrapporten en geen analyses, maar steken de handen echt uit de mouwen, om uw huis verkoopklaar te maken. Ook hoort woningfotografie daar ook bij. Staat uw huis leeg dan behoort zelfs meubelverhuur tot de mogelijkheden.