Architectuur

NIET GEWOON MAAR ANDERS

Architectuur is de vertaalde belevenis van binnen naar buiten

Een vernieuwd interieurontwerp staat vaak in relatie tot de uitbreiding of vernieuwing van de woning. Een vernieuwde opzet zorgt dan ook voor een ruimtelijke kijk op de ruimte die aan hoort te sluiten bij de bestaande toestand.

Ge-woon Ontwerpstudio & Interieur Advies kan hier gehoor aan geven door het ruimtelijk ontwerp te vertalen naar een architectonisch ontwerp. Hierbij wordt er veel waarde gehecht aan de huidige context. Dit zorgt ervoor dat de belangrijke elementen van het bestaande behouden blijven. Ook gebruiken we hiervoor veel natuurlijke materialen, afhankelijk van de situatie.

Deze werkzaamheden zullen bestaan uit een bestemmingsplancheck, een ruimtelijk ontwerp dat resulteert in een voorlopig ontwerp en een definitief ontwerp. Dit definitief ontwerp kan in overleg met de aannemer, constructeur en installateur direct worden gebruikt worden voor de realisatie van de verbouwing.

Doordat ons bureau veel waarde hecht aan de ruimtelijke opzet is het van belang om van binnen naar buiten te ontwerpen. Na inventarisatie van de woning en uw wensen zullen de eerste ideeën op tafel komen. Het is voor ons een streven om ervoor te zorgen dat u het gevoel en de belevenis van de hernieuwde ruimtelijke opzet ervaart. Vandaar dat we graag eerst de ruimtelijke opzet met u bespreken, alvorens we overgaan tot de verdere uitwerking van het definitief ontwerp.
Of het nu gaat om een verbouwing, een uitbouw of een volledig nieuw huis, wij gaan met plezier de uitdaging aan. Bekijk recente projecten in ons portfolio. Bent u op zoek naar een architect of wilt u meer informatie neem contact met ons op. 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Met de agenda’s naast elkaar vinden we een geschikt moment om uw project door te nemen. Om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen kunt u direct met ons contact opnemen. 
neem contact op
niet gewoon maar anders.
Sonseweg 6, 5681 BJ Best
info@ge-woonadvies.nl
Mario: 06 507 68 229  
Max: 06 235 13 293
COPYRIGHT © 2024 GE-WOON ONTWERPSTUDIO & INTERIEUR ADVIES 2021 Website door SlimSocial
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram