OVER ONS

Ge-woon is een overkoepelend familiair ontwerpbureau dat zich op persoonlijke wijze ontfermt over uw woonwensen. Met minstens 12 jaar ervaring is er door de jaren heen een goed gevulde rugzak met kennis ontstaan, welke we telkens meenemen tijdens onze werkzaamheden.

Binnen het bureau komen interieur & exterieur samen om ervoor te zorgen dat het gewenste resultaat voor u gerealiseerd wordt.

Mario Welvaarts

interieurvormgever
In 2008 heeft Mario van haar hobby haar beroep gemaakt en is ze gestart met Ge-Woon Interieur Advies. Naast het interieur advies heeft het bureau de afgelopen jaren het portfolio uitgebreid met verschillende type projecten. Hierdoor ontstaat er telkens een nieuwe uitdaging om de creativiteit en passie te ontplooien. Deze passie komt voornamelijk voort uit de verschillende verre reizen van over de hele wereld.
Binnenhuisarchitectuur SH&M en Facilicom
Binnenhuisarchitectuur / projectarchitectuur HBO Linnartz
Verlichting particulier NIA

max peijnenburg

architect
De samenwerking tussen Mario en Max is het bewijs dat de appel niet ver van de boom valt. Na zijn HBO bouwkunde te hebben afgerond is hij de opleiding tot architect gaan volgen op de Academie voor Bouwkunst in Tilburg. Max vindt inspiratie in de verbinding tussen het bestaande en het nieuwe. Door altijd uit te gaan van de context, de wensen van de opdrachtgever en de belevenis wordt een ruimte gecreëerd, waarbij het interieur de kers op de taart is.
Geregistreerd architect volgens het architectenregister: 1.201125.001
(MSc) Master of Architecture & Urbanism - MA+U Fontys Tilburg
(Ing) HBO Bouwkunde - Avans Hogeschool Den Bosch
niet gewoon maar anders.
Sonseweg 6, 5681 BJ Best
info@ge-woonadvies.nl
Mario: 06 507 68 229  
Max: 06 235 13 293
COPYRIGHT © 2024 GE-WOON ONTWERPSTUDIO & INTERIEUR ADVIES 2021 Website door SlimSocial
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram