Interieuradvies

NIET GEWOON MAAR ANDERS

Het interieur moet ALTIJD passen als een handschoen

Om een goed ontwerp te maken kijken we naar de ruimtelijke opzet en combineren deze met de verschillende elementen die aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. Hierbij wordt expliciet gekeken naar daglicht toetreding, ruimtelijkheid en kleur-materialen combinaties. Dit resulteert in een passende belevenis van de ruimtes, zodat deze aansluiten bij uw wensen. 

Wij onderscheiden ons door altijd een aantal ruimtelijke varianten in zwart/wit voor te leggen om te laten zien hoe een ruimte aanvoelt wanneer er bepaalde veranderingen plaatsvinden. Dit doen we expliciet eerst in zwart/wit, zodat je niet wordt afgeleid door eventuele kleuren en materialen. Na de ruimtelijke puzzel die leidt tot een goede opzet van de ruimtes gaan we deze aanvullen met kleur en materialen aan de hand van de sfeerbeelden die u van tijdens of voor het proces heeft verzameld.

Afhankelijk van uw wensen maken wij plattegronden, perspectieven, moodboards en/of een verlichtingsplan. Ook een op maat gemaakt ontwerp voor meubels is mogelijk. Overigens verzorgen wij onafhankelijk advies en zijn we niet gebonden aan winkels of merken. 

INTERIEURONTWERP & STYLING

meubel & opstellingsadvies
kleuradvies
materiaaladvies
verlichtingsplan
accessoires advies
aankoopadvies
meubelontwerp

Interieuradvies aan huis

Twijfelt u over een aantal stylingkeuzes voor uw woning? Een persoonlijk interieuradvies aan huis/online is ook mogelijk. Buiten het advies op locatie reserveren wij tijd in voor vooronderzoek en de definitieve presentatie. Voor meer informatie neem contact met ons op.

We hebben in opdracht gewerkt voor onder andere VTWONEN, de woonbeurs, Karwei & Gamma en het Eindhovens Dagblad (woonmetamorfose). Bekijk onze recente projecten in ons portfolio.

Ge-woon is een overkoepelend familiair ontwerpbureau dat zich op persoonlijke wijze ontfermt over uw woonwensen. Met minstens 12 jaar ervaring is er door de jaren heen een goed gevulde rugzak met kennis ontstaan. Lees meer over Ge-Woon Advies.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Met de agenda’s naast elkaar vinden we een geschikt moment om uw project door te nemen. Om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen kunt u direct met ons contact opnemen. 
neem contact op
niet gewoon maar anders.
Sonseweg 6, 5681 BJ Best
info@ge-woonadvies.nl
Mario: 06 507 68 229  
Max: 06 235 13 293
COPYRIGHT © 2024 GE-WOON ONTWERPSTUDIO & INTERIEUR ADVIES 2021 Website door SlimSocial
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram