Tijdens de verbouwing in Schijndel hebben we gekeken naar de mogelijkheid om de functies in de woning te verplaatsen, zodat de ruimtes meer in verbinden met elkaar komen te staan. Door muren te verwijderen en de keuken centraal in de woning te positioneren, ontstaat er meer balans, verbinding en transparantie in de woning. Deze nieuwe ruimtes openen zich richting de tuin door op verschillende plekken de dichte gevels te verwijderen, waardoor veel licht de woning kan binnenkomen.

Ook hebben we de gedateerde sfeer veranderd in een moderne uitstraling met landelijke elementen. Door neutrale kleuren en materialen te gebruiken ontstaan er rustige contrasten die de woning eigentijds en fijn doen aanvoelen.

« van 2 »

niet gewoon maar anders.
Sonseweg 6, 5681 BJ Best
info@ge-woonadvies.nl
Mario: 06 507 68 229  
Max: 06 235 13 293
COPYRIGHT © 2024 GE-WOON ONTWERPSTUDIO & INTERIEUR ADVIES 2021 Website door SlimSocial
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram