Voor de verbouwing van de woning in Oisterwijk hebben we door middel van studies gekeken hoe we de woning konden voorzien van een betere ruimtelijke benadering. De vraag vanuit de opdrachtgever was dan ook om de woning ruimer aan te laten voelen. Dit hebben we gecreëerd door het leefgedeelte meer richting de tuin te verplaatsen. De huidige serre is vervangen voor een ruime uitbouw waar een riante leefkeuken en speelhoek geplaatst zijn. Deze staan in direct contact met de vernieuwde woonkamer.

De uitbouw wordt vormgegeven door een duidelijk zichtbare eikenhout constructie met zwarte kozijnen. De ruimtelijkheid van de aanbouw wordt gecreëerd door het vele glas, waardoor de verbinding tussen binnen en buiten goed zichtbaar is. Ook is de hoogte van de uitbouw hoger dan gebruikelijk, waardoor het ruimtelijk gevoel versterkt wordt. Deze samenhang tussen de houtstructuur en de donkere kozijnen zorgen voor een contrasterend geheel met de witte woning.

« 1 of 3 »
niet gewoon maar anders.
Sonseweg 6, 5681 BJ Best
info@ge-woonadvies.nl
Mario: 06 507 68 229  
Max: 06 235 13 293
LID VAN
SOCIAL MEDIA
COPYRIGHT © 2022 GE-WOON ONTWERPSTUDIO & INTERIEUR ADVIES 2021 Website door SlimSocial
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram