Interieuradvies woning te Schijndel

Status 
In ontwikkeling
Locatie
Schijndel

Het project in Schijndel geeft weer hoe een ruimtelijke transformatie invloed kan hebben op de belevenis van de specifieke ruimte. De werkzaamheden zijn een aanpassing op het originele ontwerp door een externe partij.

Doordat de woning bijdraagt aan het karakteristieke straatbeeld, heeft men ervoor gekozen om een woning te ontwerpen dat hierop aansluit. Om de ruimtes goed op elkaar aan te laten sluiten hebben we specifiek gekeken naar het moment wanneer daglicht zijn toetreding zal vinden. Zo is de ochtendzon te zien vanuit de keuken en zal men de middag/avondzon kunnen aanschouwen vanuit woonkamer.

De woonkamer en keuken worden binnen de transparante ruimte verbonden door het eetgedeelte. Deze open ruimte wordt visueel opgedeeld door een meubelelement dat een inbouwkast, de tv en een doorkijkhaard bevat. Op deze manier voelt de begane grond niet meer hokkerig aan. Tevens is er vanuit elke ruimte een directe verbinding naar de grote tuin.

« 1 of 2 »

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Met de agenda’s naast elkaar vinden we een geschikt moment om uw project door te nemen. Om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen kunt u direct met ons contact opnemen. 
neem contact op
niet gewoon maar anders.
Sonseweg 6, 5681 BJ Best
info@ge-woonadvies.nl
Mario: 06 507 68 229  
Max: 06 235 13 293
LID VAN
SOCIAL MEDIA
COPYRIGHT © 2021 GE-WOON ONTWERPSTUDIO & INTERIEUR ADVIES 2021 Website door SlimSocial
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram