Interieurontwerp herenhuis te Eindhoven

Status 
Opgeleverd
Locatie
Eindhoven

Voor de interieur styling van een herenhuis in het centrum van Eindhoven werd ons gevraagd om de karakteristieke elementen van de woning te accentueren. Ook was de vraag om de woning te voorzien van een een eigentijdse, artistieke en kleurrijke sfeer.

De in 1920 gebouwde woning kenmerkt zich door zijn hoge plafonds en bevat nog enkele karakteristieke elementen. De hoge plafonds creëren openheid in de ruimtes, maar zorgen er tevens voor dat de sfeer lastig te bepalen is. Om de woning meer te accenturen hebben we ervoor gekozen om diverse kleursamenstelling te gebruiken. Deze kleuren zorgen voor een rustgevend en kleurrijk geheel waarbij de zones van de woning ook direct zichtbaar worden. De grote open ruimte wordt door middel van kleur ‘opgedeeld’. Om het artistieke meer te benadrukken hebben we ervoor gekozen om sierlijsten op de muren en een open ensuite kast rondom de vernieuwde doorgang tussen de keuken en de eethoek te plaatsen. Door het toevoegen van verschillende lange verticale lijnen op de muren wordt de hoogte van de ruimtes op een nieuwe manier ervaren en complimenteren de wanden/kasten de ruimtes.

« van 5 »

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Met de agenda’s naast elkaar vinden we een geschikt moment om uw project door te nemen. Om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen kunt u direct met ons contact opnemen. 
neem contact op
niet gewoon maar anders.
Sonseweg 6, 5681 BJ Best
info@ge-woonadvies.nl
Mario: 06 507 68 229  
Max: 06 235 13 293
COPYRIGHT © 2024 GE-WOON ONTWERPSTUDIO & INTERIEUR ADVIES 2021 Website door SlimSocial
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram