Het interieuradvies voor de woning in Best kenmerkt zich in de kleurrijke, natuurlijke materialen en texturen die samen tot een warm geheel komen. Deze samenhang versterkt de ruimtelijkheid van de open woonkeuken en geeft juist beslotenheid op de meer intieme plekken van het huis. Door een wisselend contrast aan te brengen in de kleur van de wanden en de vloer, komen de ruimtes op eigentijdse manier samen.

« of 2 »

Voor de interieur styling van een herenhuis in het centrum van Eindhoven werd ons gevraagd om de karakteristieke elementen van de woning te accentueren. Ook was de vraag om de woning te voorzien van een een eigentijdse, artistieke en kleurrijke sfeer.

De in 1920 gebouwde woning kenmerkt zich door zijn hoge plafonds en bevat nog enkele karakteristieke elementen. De hoge plafonds creëren openheid in de ruimtes, maar zorgen er tevens voor dat de sfeer lastig te bepalen is. Om de woning meer te accenturen hebben we ervoor gekozen om diverse kleursamenstelling te gebruiken. Deze kleuren zorgen voor een rustgevend en kleurrijk geheel waarbij de zones van de woning ook direct zichtbaar worden. De grote open ruimte wordt door middel van kleur ‘opgedeeld’. Om het artistieke meer te benadrukken hebben we ervoor gekozen om sierlijsten op de muren en een open ensuite kast rondom de vernieuwde doorgang tussen de keuken en de eethoek te plaatsen. Door het toevoegen van verschillende lange verticale lijnen op de muren wordt de hoogte van de ruimtes op een nieuwe manier ervaren en complimenteren de wanden/kasten de ruimtes.

« of 5 »
niet gewoon maar anders.
Sonseweg 6, 5681 BJ Best
info@ge-woonadvies.nl
Mario: 06 507 68 229  
Max: 06 235 13 293
COPYRIGHT © 2024 GE-WOON ONTWERPSTUDIO & INTERIEUR ADVIES 2021 Website door SlimSocial
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram